Brugervilkår

Samtykkeerklæring
Jeg giver hermed samtykke til, at Experis A/S (juridisk enhed for både Experis, Talent Solutions og ManpowerGroup) kan behandle mine persondata i overensstemmelse med de angivne formål. Jeg er klar over, at oplysninger vil blive videregivet til kunder og andre som angivet nedenfor. Disse oplysninger gives frivilligt, og jeg er blevet oplyst om mine rettigheder i henhold til Databeskyttelsesforordningen (2016/679/EU).

Databeskyttelseserklæring
Experis A/S ønsker at beskytte dine persondata. Vi er forpligtede til at behandle dine persondata i overensstemmelse med vores principper om beskyttelse af persondata og lovgivningen om beskyttelse af persondata. Vi indsamler og behandler alene personfølsomme oplysninger i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen (2016/679/EU) og alene med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal opfylde juridiske forpligtelser. Nedenfor beskriver vi de typer persondata, vi indsamler, hvordan vi bruger oplysningerne, hvem vi deler dem med og de foranstaltninger, vi træffer for at beskytte oplysningerne.

Sådan bruger vi de oplysninger, vi indsamler:
Vi indsamler og behandler dine persondata i nødvendigt omfang:

(I) til at etablere og opretholde et ansættelses- eller personale-/praktikforhold til dig.
(II) til at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave, til at informere dig om relevante muligheder, give dig uddannelsesmuligheder og ydelser ved overgang til en ny karriere og til at arrangere beskæftigelse eller arbejdsopgaver for dig.
(III) til at udføre vores opgaver inden for virksomhedsforhold, managementydelser på stedet og outsourcing.
(IV) til at fortælle dig om andre tjenester, vi tilbyder.
(V) til forretningsrisikostyring, afgørelse og forsvar af retskrav og retssager, overholdelse af retskendelser og andre juridiske forpligtelser og myndighedskrav.
(VI) til at opretholde HR-administration, herunder vilkår, lønninger, skatteoplysninger, timesedler, præstationsstyring osv.
(VII) til at udsende undersøgelser og konkurrencer.

Oplysninger, vi deler
De persondata, du giver os, kan videregives til alle enheder i Experis A/S’ organisation, leverandører, som arbejder på vores vegne eller som hjælper os med anvisning af kandidater, til kunder, både nationalt og internationalt, og når det ellers er os påkrævet, eksempel ved en retskendelse. I det enkelte tilfælde træffer Experis A/S foranstaltninger for at sikre, at alle videregivne oplysninger er genstand for tilstrækkelig lovbestemt databeskyttelse.

Retten til at tilgå, opdatere og slette persondata
Du har ret til at tilgå, opdatere, rette og slette dine persondata, og tilbagekalde dit samtykke i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen, GDPR. For henvendelser om adgang, opdatering og spørgsmål bedes du udfylde vores rettighedsformular.

Vedrørende Experis A/S databeskyttelsesansvarlige
Experis A/S har udpeget en Data Protection Officer - DPO (databeskyttelsesansvarlig). Har du forslag eller spørgsmål vedrørende vores behandling af persondata, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på: privacy@dk.experis.com

For oplysninger vedrørende Experis A/S globale forpligtelse inden for beskyttelse af persondata henviser vi til Experis A/S privatlivspolitik.

 

Jeg giver hermed samtykke til, at Experis A/S (juridisk enhed for både Experis, Talent Solutions og ManpowerGroup) kan behandle mine persondata i overensstemmelse med de ovennævnte brugervilkår
Fornavn:
Efternavn:
E-mail adresse:
Adresse:
By:
Postnummer:
Land:
 
 

Vores industriledende familie af brands

IT-professionelle ressourcer, projektløsninger og administrerede tjenester.

læs mere

End-to-end talent lifecycle løsninger til sourcing, styring og udvikling af talent i stor skala.

læs mere