Experis - en del af ManpowerGroup

Experis Danmark er en del af ManpowerGroup®, som er verdens førende HR-virksomhed inden for rekruttering, bemandingsløsninger, outplacement og vikarydelser. ManpowerGroup beskæftiger worldwide mere end 30.000 medarbejdere dagligt og er repræsenteret i mere end 75 lande.

Vi er ”workforce-nørder” og stolte af det!

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe organisationer, med at kunne transformere sig, i et omskifteligt marked ved hjælp af vores services. Vi udvikler innovative løsninger til hundredtusindvis af organisationer hvert år, og forsyner dem med dygtige talenter, mens vi finder meningsfuld, bæredygtig beskæftigelse for millioner af mennesker på tværs af en bred vifte af brancher og færdigheder.

Vores globale brands Manpower, Experis og Talent Solutions skaber stor værdi for kandidater og kunder på tværs af verden og har gjort det i mere end 70 år. Vi er meget stolte af, at vi anerkendes for vores mangfoldighed - som det bedste sted at arbejde for kvinder, inklusion, ligestilling og handicap, og senest her i 2023 blev ManpowerGroup igen kåret som en af verdens mest etiske virksomheder for 14. gang. Alt sammen bekræfter vores position som det foretrukne mærke for efterspurgte talenter.

Den danske organisation, Experis A/S repræsenterer lokalt ManpowerGroups brands Experis og Talent Solutions, hvor vi har mere end 60 års lokalt markedskendskab. Vores fokus indenfor Experis har i mange år været tiltrækning af ledere og specialister særligt indenfor IT. I Talent Solutions er vi stærke i at skræddersy og drive outsourcede programmer indenfor rekruttering (RPO) samt indkøb af talenter (MSP), ligesom vi forstår os på at støtte vores kunder i at udvikle og afvikle medarbejdere.

Vores værdier betyder meget for os og er en vigtig ledestjerne for alle, der arbejder hos ManpowerGroup, både globalt og lokalt.

Som organisation ved vi, at verden har brug for at blive mere bæredygtig. Det både vil og tager vi gerne ansvar for. I Danmark er vi derfor ISO 14001 certificeret (miljøledelse) og har lokalt ManpowerGroups fokus på ESG solidt forankret i vores hverdag. Det er vigtigt for os at sætte ambitiøse mål og sørge for at tage os af mennesker og vores planet. Dette er en vigtig del af vores forretningsstrategi. 

Vores vision og værdier

"Vores vision er at føre an i skabelsen og leveringen af innovative arbejdsstyrkeløsninger og -tjenester, der gør det muligt for vores kunder at vinde i et omskifteligt arbejdsmarked."

People
 • Vi interesserer os for mennesker og arbejdets rolle i deres liv.
 • Vi respekterer mennesker som individer, stoler på dem, støtter dem og gør dem i stand til at nå deres mål.
 • Vi faciliterer karriereudvikling gennem planlægning, træning, uddannelse og arbejde.
 • Vi anerkender alles bidrag til vores succes – vores medarbejdere, kunder og kandidater. Vi opmuntrer og belønner præstationer.
Knowledge
 • Vi deler ud af vores viden, vores ekspertise og vores ressourcer, så alle forstår, hvad der er vigtigt i nutidens og fremtidens arbejdsliv – og hvordan man bedst kan agere.
 • Vi lytter aktivt og bruger denne information til løbende at udvikle vores relationer, løsninger og services.
 • Med udgangspunkt i vores forståelse af arbejdslivet følger vi aktivt udviklingen og bruger de bedste arbejdsmetoder.
Innovation
 • Vi går forrest i arbejdslivet.
 • Vi tør udvikle os, være innovative og pionerer.
 • Vi accepterer aldrig status quo.
 • Vi udfordrer konstant normen for at finde nye og bedre måder at arbejde på.
 • Vi trives med innovativ tænkning og hurtig respons – vi tager chancer, og ved, at vi ikke altid lykkes, men vi udsætter aldrig vores kunder for risici.
Samfundsansvar

Vi er ISO 14001 certificeret

I 2023 tog Experis i Taastrup, et stort og vigtigt skridt og blev ISO 14001 certificeret (miljøledelse). Ønsket er, at certificeringen skal imødekomme vores kunders behov og underbygge den ESG strategi Experis har og arbejder med FN's Verdensmål.

læs mere her
verdensmål uden logo
Samfundsansvar

ManpowerGroup støtter FNs verdensmål

Vi underskrev FN's Global Compact i 2006 og har siden da været globalt forpligtet til at gøre en forskel på de områder, vi kan påvirke mest. Vi støtter bæredygtigheds-mål 4, 5, 8, 10, 13 og 17.

Læs mere her

Vores forretningsledelse i Danmark

03_CLEAN 2_websize Heidi
Heidi Rubæk
Country Manager
07_CLEAN 2_websize_søren B
Søren Boserup
Finance Director

Vores industriledende familie af brands

IT-professionelle ressourcer, projektløsninger og administrerede tjenester.

læs mere

End-to-end talent lifecycle løsninger til sourcing, styring og udvikling af talent i stor skala.

læs mere