Vores programmer indeholder 3 måneders undervisning med accelerated learning, og derefter 12 måneders specialiseringsperiode hos førende IT-virksomheder.

Vi har bygget vores koncept op som en bootcamp med accelerated learning i klasseværelset. Her kombinerer vi teori med praksis, mens undervisere og mentorer sørger for coaching hele vejen igennem.

Uddannelsen er udviklet i tæt samarbejde med IT-branchen og Boolean. Vores kandidater opkvalificerer de færdigheder, som er eftertragtede hos virksomheder. Når de 3 måneder med accelerated learning er overstået, er kandidaterne klar til deres specialiseringsperiode hos vores kunder.


Branche orange

Branche

60% af danske virksomheder mener, at mangel på IT-færdigheder er den største hæmsko for vækst.

uddannelse orange

Uddannelse

Kun 6.326 ansøgere blev optaget på enIT-uddannelse i 2022, dette er 9% færre optagne end året før.

øvwlaw

Produktivitet

80 % af alle IT dimittender rapporterer, at de bruger mellem 9 og 12 måneder, før de er fuldt produktive i deres nye roller


IT konsulent møde 3

Upskill

Vi tilbyder opkvalificerings-uddannelser, der kombinerer skræddersyet undervisning med en specialiseringsperiode hos nogle af Danmarks førende IT-virksomheder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med Boolean. Vores kandidater udvikler reelle færdigheder, som er eftertragtede hos virksomheder.

Om upskill
Konsulent møde 3

Reskill

Vores reskill-programmer fokuserer på at udvikle de ansatte, der allerede er en del af jeres virksomhed. De nødvendige kompetencer ændrer sig, og med de skræddersyede reskill-programmer fra Experis Academy er I sikret, at jeres medarbejdere har den relevante ekspertise, der skal til for at få succes i fremtiden.

om reskill
technipfmc from no web

Eduardo Høidal
HRBP for DSI-afdelingen i TechnipFMC

The pace of technological development is so fast that parts of what the students learn are outdated when they finish their studies. With Experis Academy, we get access to graduates with skills and competencies adapted to the specific needs of the company.

Kontakt Experis Academy

02_CLEAN 2_websize Anja
Anja Besseling
Program Manager
Casper final
Casper Bekkevold
National Account Manager
Donya final
Donya Kahil
Sales Manager

På barsel

Vores industriledende familie af brands

IT-professionelle ressourcer, projektløsninger og administrerede tjenester.

læs mere

End-to-end talent lifecycle løsninger til sourcing, styring og udvikling af talent i stor skala.

læs mere