Hvorfor vælge Experis?

Som et af verdens største internationale selskaber med mere end 60 års erfaring i Danmark, inden for bemanding, rekruttering og HR-tjenester, kan vi tilbyde jer professionel erfaring med headhunting af ledere og specialister.

Vi samarbejder med de største virksomheder på markedet, både i Danmark og i udlandet, og vores fokus har i mange år været rekruttering af ledere og specialister særligt inden for IT, samt økonomi, HR, Salg, Marketing m.m.

Kigger vi fremad, har vi valgt at specialisere os indenfor rekruttering med et fokus på den grønne omstilling. Vi vil som virksomhed indtage en position som den bedste samarbejdspartner for virksomheder, der ønsker at tilpasse sig den grønne omstilling.

Næsten alle brancher er under forandring – eller vil ændre sig i de kommende år, men mange virksomheder ved ikke, hvilke kompetencer de har brug for, eller hvor de kan finde dem. Vi ser derfor behovet for at fokusere på dette område, så vi er bedst muligt rustet til at hjælpe vores kunder.

Erfaring er helt afgørende. Vi er stadig ydmyge, over at vi ikke kan alt, men vi er godt positioneret i forhold til den ekspertise, vi har i rekrutteringsteamet. Fremadrettet handler det om at gøre sig selv relevant til enhver tid.

Behovet for rekrutteringspartnere med grøn ekspertise er stort. Der er hård kamp om de bedste medarbejdere i både Danmark og uden for landets grænser. Vores internationale tilstedeværelse gør os i stand til at rekruttere fra en langt større kompetencepulje.

I den grønne omstilling går det så stærkt, at man hele tiden skal tage højde for udviklingen i mangfoldighed, teknologi og brancheforskelle. Det kræver mere af rådgiverne, som ikke kun skal forstå virksomheden, men hele branchen. Her håber vi at vi kan gøre en forskel!

Den nye satsning er solidt forankret i ManpowerGroups fokus på ESG gennem bæredygtighedsplanen "Working to Change the World". Med et større og bredere fokus på miljø- og ledelsesprioriteter vil ManpowerGroup lægge vægt på de områder, der er mest væsentlige og har størst indflydelse på kunder, medarbejdere og kandidater.

Skandinavisk IT konsulent 2
Tre IT konsulenter snakker

Vores rekrutteringsproces

Vores udvælgelsesprogram består af kompetencebaserede samtaler, test, referencer fra tidligere arbejdsgivere, herunder vurdering af personlige kvalifikationer og arbejdskompetencer. Vores proces kvalitetssikres løbende, og vores fokus på at skabe det rigtige match, både kultur, personlighed og kompetencer taget i betragtning, er grundlæggende succesparametre i den endelige leverance.

Et godt kunde-/leverandørsamarbejde og kommunikation og alignment er nøglen til at sikre en effektiv og dedikeret rekrutteringsproces, og dette vil sikre motiverede kandidater og positiv kandidatoplevelse generelt.

Vores tilgang til specialistkompetencer er sikret gennem vores proaktive tilgang, som sikrer, at vi altid er på forkant med efterspørgslen. Vi gennemfører løbende undersøgelser både nationalt og internationalt, hvorefter vi justerer vores strategiske kandidatfokus.

Vores industriledende familie af brands

IT-professionelle ressourcer, projektløsninger og administrerede tjenester.

læs mere

End-to-end talent lifecycle løsninger til sourcing, styring og udvikling af talent i stor skala.

læs mere